About Me

Hello dear reader, welcome to my blog!

My name is Catinca and I created this blog as a home for some of the things which I love.

Initially, this blog started as a fashion blog, but because I am interested in many things, I decided to let it be a cocktail between fashion, style and elegance (which will remain the main subject of this blog), art, music, healthy living, a balanced and joyful lifestyle, travelling, all mixed up with my joy in writing and creating content.

I guess only time will be able to tell how this cocktail will taste, but I truly like the process of creating it. I am treating this blog like I would treat a flower which is dear to me or a plant, and I will water it as often as I can so that it will have the right food to grow in whatever way is best for it to evolve. 

I would hope to inspire you by what I write and share with you. Bringing a smile on your face makes me happy.

You can let yourself inspired by what I have to offer by subscribing to my newsletter ❤️

Much love!!!

Catinca

RO:

Să-ți fie ziua bună dragă cititorule! Bine ai venit pe blogul meu!

Numele meu este Catinca și am creat acest blog pentru a găzdui în casa lor virtuală parte dintre lucrurile pe care le iubesc.

Inițial, atunci cand am creat acest blog, el a luat naștere cu intenția de a fi ceea ce poate fi considerat un blog de modă, dar, datorită faptului că interesele mele sunt multe, am decis de a îl lăsa sa fie un cocktail ce îmbină mai multe dintre lucrurile care pe mine mă pasionează: moda, eleganța și stilul (care sunt desigur tema centrală a acestui blog) muzica, arta, cultura, un stil de viață echilibrat, sănătos și plin de optimism, călătoriile, toate acestea combinate cu bucuria pe care o am atunci când mă exprim prin scris și creerea de conținut.

Însăși timpul este singurul care poate spune ce gust va avea acest cocktail și cum se va transforma de-a lungul timpului, însă mie cu siguranță îmi va plăcea să tot prepar la el. O fac din plăcere și atât! Restul sunt povești care se vor scrie. Știu doar că simt să mă comport cu acest blog așa cum m-aș comporta cu o floare foarte dragă sau cu o plantă căreia ii oferi hrana necesară pentru a crește și pentru a evolua în cea mai potrivită direcție!

Desigur că, mi-ar plăcea ca prin ceea ce scriu și împărtășesc cu tine, cititorule, să reușesc să te inspir cumva. Ar fi un bonus frumos. Faptul de a aduce un zâmbet pe chipul cuiva este unul dintre lucrurile care mă face fericită!

Dacă simți să te lași inspirat de ceea ce am să ofer prin paginile blogului meu, o poți face abonându-te la newsletter-ul din pagina de contact.

Cu drag,

Catinca