Trend it up- Eyebrow Pen Waterproof: Review

Bună dragii mei!

Sărbătorile de Iarnă ale anului care tocmai se pregătește să facă loc următorului, au fost pentru mine cele mai frumoase de până acum!

Țin să menționez că este primul an în care am început să mă bucur de atmosfera festivă de Crăciun încă de prin luna noiembrie, ceea ce m-a făcut să mă bucur și mai mult de fiecare moment, pentru că de fapt, nu despre asta este vorba: a ne da voie să sărbătorim fiecare zi fără o ocazie specială?

Și despre anul 2018, pot spune că am o puzderie de motive pentru care să mă simt recunoscătoare și că a fost un an în care am realizat cam tot ce mi-am propus, în care mi-am urmat mai mult decât oricând glasul sufletului și în care am descoperit mult mai profund ceea ce reprezintă iubirea de sine. Dar despre toate acestea aș dori să vă vorbesc într-un articol special dedicat acestui subiect- pe care nu intenționam să îl scriu dar a cărui idee s-a născut chiar în timp ce îl scriu pe acesta- așa că voi reveni cât de curând cu o “recenzie” a anului 2018 pe blog.

Așa cum vă spuneam, legat de Sărbătorile de Iarnă ale acestui an: m-am bucurat exact ca un copil de ele! Iar asta a inclus și partea de cadouri și de timp petrecut alături de cei dragi. Înainte de ajunul Crăciunului am tras o fugă la cea mai bună prietenă a mea care locuiește în Craiova, unde am participat la o petrecere “secret Santa” cu o gașcă nemaipomenită de fete și am colindat centrul Craiovei în căutare de surprize și de cadouri.

Liniștea unui oraș mai mic și faptul că este “altceva” decât cunoști și frecventezi, face ca acele cadouri să devină și suveniruri care spun povestea unei călătorii și astfel să fie alese și dăruite cu o încărcătură diferită.

În căutarea noastră de cadouri am intrat și într-un DM dorind să îmi fac eu mie niște cadouri și să mă răsfăț! Pentru că doream să schimb produsele pe care le foloseam la machiajul sprâncenelor, pentru că auzisem de consursul organizat de bloggerița Alina Ceușan în colaborare cu GLOW by dm și doream să particip la el, am ajuns la standul mărcii “Trend it up” unde am descoperit exact ceea ce căutam!

Dacă nu știați deja, eu am mai recomandat marca aceasta și v-am povestit despre lip-liner-ul de culoare roșie de la ei care mi-a plăcut foarte mult.

Produsul pe care l-am ales de data aceasta este creionul pentru sprâncene “Eyebrow Pen Waterproof” în nuanța numărul 2, potrivit atât părului șaten cât și părului blond. Creionul există în trei culori, unul de o culoare foarte închisă, care se potrivește persoanelor brunete, cel de culoare medie pe care l-am ales și altul într-o culoare foarte deschisă, pentru persoanele foarte blonde care doresc să își definească sprâncenele fără a le închide prea mult la culoare. Acesta are o textură cerată, puțin cremoasă dar și solidă în același timp, se aplică ușor, poate fi folosit pentru completarea golurilor sau a anumitor zone ale sprâncenelor sau pe toată suprafața sprâncenei. Datorită texturii sale lejere, nu încarcă și arată natural. Nu e necesar să aplici mai multe straturi, întrucât diferența se vede de la prima aplicare, dar dacă dorești să accentuezi sprâncenele și mai intens o poți face. Pentru că eu am sprâncenele groase de la natură, ador să îmi pun în valoare și mai mult această trăsatură cât mai frumos și profi.

Sprâncenele spun povești despre noi, despre cine suntem, despre cine alegem să fim și despre cine vrem să devenim. Ele pot fi artă, expresie, natură, dar și aripi care susțin oglinzile sufletului atunci când privesc în lume. Ele sunt un statement despre noi dar și un accesoriu natural care poate înfrumuseța un chip sau din contră, îi pot răpi din unicitatea lui. În ultimii ani în industria modei și a beauty-ului sprâncenele groase au revenit în forță, au ajuns să fie apreciate și promovate, astfel încât nebunia pensării lor în exces a luat un sfârșit. Un astfel de produs precum acest creion te poate ajuta să îți pui în valoare frumusețea naturală și să te arăți atât ție însăți în oglindă cât și lumii în toată splendoarea!

Cum aș utiliza creionul de sprâncene “Eyebrow Pen Waterproof” dacă aș câștiga concursul organizat de GLOW și aș merge alături de Alina Ceușan la evenimentul GLOW by dm drogerie markt din Viena?

Cu siguranță că l-aș aplica așa cum deja o fac zilnic de când l-am achiziționat, pentru că nu trece zi în care să nu am grijă de sprâncenele mele și să nu le pun în valoare.

Indiferent ce machiaj sau ce ținută aș alege, aș știi că acest detaliu semnificativ va completa și va fi complementar atât ținutei cât și machiajulului pentru care aș opta, și ar veni la pachet cu entuziasmul și cu bucuria mea de a fi prezentă acolo și de a îmbrățișa această nouă experiență!

Aș folosi această ocazie și acest produs în completarea actului de a fi eu însămi și de a mă exprima cât mai natural și autentic!

Sprâncenele cu personalitate te pot ajuta să cucerești toată lumea dintr-o singură privire. Eu aș alege ca la evenimentul GLOW să îmi pun în valoare stilul personal, iubirea pentru eleganță și frumusețe începând cu ele.

Prin acest articol, particip la campania de recrutare GLOW by dm drogerie market @AlinaCeusan.

#glowbydm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s